Hallo allemaal,

welkom op de website van mijn trimsalon in Nieuwenhoorn Hellevoetsluis.

Mijn naam is Roza de Visser en ik werk al sinds 1998 als hondentrimster.IMG_9036

Na mijn stage bij dierenspeciaalzaak knuffel en co in Brielle waar ik opgeleid ben door de zeer ervaren en kundige trimster Elly de Boer ben ik voor mijzelf begonnen in Hoogvliet , Trimsalon Boomgaardshoek was mijn eerste eigen salon.

Een drukke salon met veel vaste klanten en toen ik een paar jaar later naar Zeeland verhuisde waren er een aantal klanten die met hun hond gewoon op en neer reden naar Burgh-Haamstede waar ik uiteindelijk zo’n 15 jaar met heel veel plezier gewoond en gewerkt heb.

Eind september 2015 ben ik met mijn man en onze honden in Nieuwenhoorn komen wonen , terug naar mijn roots dus want ik ben opgegroeid in Hellevoetsluis en omstreken en het voelt hier als thuiskomen.

We zijn druk aan het verbouwen geweest en de nieuwe trimsalon is klaar om nieuwe en oude klanten te verwelkomen .

Na al die jaren is het trimmersvak nog steeds mijn passie, honden, katten, konijnen of cavia’s alles kan bij mij terecht al is het alleen voor nagels knippen, een wasbeurt of simpelweg vragen over borstelen of huidproblemen !

Voor vragen of voor het maken van een afspraak ben ik te bereiken op 0625281273 het adres kunt u vinden op de contactpagina

Hopelijk tot ziens ,met vriendelijke groet Roza de Visser